دکتر سالار آملی از پارک فناوری خراسان رضوی و موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی دیدار کرد

تعداد بازدید:۳۲۸
قائم مقام وزیر در امور بین الملل با حضور در پارک فناوری خراسان رضوی و وموسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با هیئت رئیسه آنها دیدار کرد و درباره بین المللی شدن فعالیت های آنها به بحث و گفتگو نشست.
دکتر سالار آملی از پارک فناوری خراسان رضوی و موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی دیدار کرد


قائم مقام وزیر در امور بین الملل که به دعوت رئیس پارک خراسان رضوی در این پارک حضور یافت با بازدید از برخی شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک، ضمن استماع روند فعالیت، توانمندی ها و برنامه‌های آنها در حوزه بین الملل، راهکارهای گسترش حضور در جامعه جهانی را با مدیران این شرکت ها به بحث و گفتگو گذاشت. ایشان همچنین در دیدار  با رئیس و شورای معاونان پارک‌علم و فناوری خراسان گفت:یکی از برنامه‌های ما برای بین‌المللی کردن پارک های علم و فناوری، راه اندازی پارک های مشترک با برخی از کشورهای منطقه و کشورهای هدف است. ظرفیت پارک خراسان رضوی به گونه ای است که این پارک را به یکی از مراکز هدف ما برای راه اندازی پارک ها در کشور ها تبدیل کرده است. قائم مقام وزیر در امور بین الملل همچنین به پارک علم و فناوری پیشنهاد کرد برای تمرکز فعالیت‌ها در بعد بین المللی،کشو رهای هدف خود را مشخص کرده و برای برنامه‌ریزی کلان در این کشورها ظرفیت‌های خود را بسیج کند.
آقای دکتر قنبری، رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی نیز در این نشست با اشاره به برنامه‌های پاک برای بین‌المللی کردن فعالیتهای بین المللی گفت:  از اولویت‌های ما در این پارک، توسعه همکاری‌های علمی بین المللی بر پایه توانمندی شرکتها و موسسات حاضر در این شرکت می باشد. ما در مرحله اول آمادگی خود را برای همکاری با کشورهای قزاقستان تاجیکستان و عراق در منطقه اعلام می داریم.
دکتر سالار آملی در دیدار با رئیس پژوهشکده صنایع غذایی نیز گفت: تخصصی شدن فعالیت های پژوهشکده صنایع غذایی، عامل و برگ برنده این پژوهشکده در ایجاد توسعه و تحکیم همکاری های علمی بین المللی است. از این رو لازم است با تکیه بر این عامل برنده، فعالیت های علمی بین المللی پژوهشکده را تدوین و برنامه ریزی کنید. رئیس مرکز همکاریهای علمی بین المللی با اشاره به تحصیل دانشجویان دکترای پژوهش محور در پژوهشکده صنایع غذایی بر توسعه همکاریهای پژوهشکده و همتایان غیر ایرانی در تبادل فرصتهای مطالعاتی اشاره کرد و گفت: می توانید از این فرصت استفاده کرده و اعضای هیئت علمی و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی را برای حضور در پژوهشکده صنایع غذایی دعوت کنید. ایشان در ادامه با اشاره به بحث جدید اقتصاد آبی گفت: این بحث جدید در حوزه صنایع غذایی کاربرد بسیاری داشته و می تواند ضایعات چرخه طبیعی را به منبع در آمد تبدیل کند. آقای دکتر رجب زاده، رئیس موسسه صنایع غذایی، اهداف و ماموریت های پژوهشکده را احصا نموده و گفت: شناسی شناسایی چالش های ملی امنیت غذایی و پاسخگویی به نیازهای پژوهشی و فناورانه کشور در حوزه غذایی یکی از اولویت های ما می باشد. دکتر رجب زاده به فعالیتهای علمی بین المللی پژوهشکده صنایع غذایی اشاره کرد و گفت: تا کنون ۴۱ تفاهم‌نامه با همتایان غیر ایرانی داشتیم که ۱۹ مورد از این تفاهم ها به قرارداد تبدیل شده است. اعطای فرصت مطالعاتی، دعوت از ایرانیان مقیم خارج از کشور، برگزاری کارگاههای آموزشی و توسعه همکاری با نمایندگی های خارج از کشور از دیگر محورهای بین المللی موسسه می باشد. 
شایان ذکر است در این نشست معاون پژوهشی و مدیر بین الملل موسسه نیز به ارایه نظرات خود پرداختند.