سی و چهارمین جلسه شورای ملی هماهنگی همکاریهای علمی بین المللی برگزار شد

در آغاز جلسه، دکتر سالار آملی ضمن خیر مقدم به اعضا، اهمیت ایجاد هماهنگی در آموزش عالی و علم و فناوری با توجه به شرایط جدید جامعه جهانی را تشریح کرد. پس از آن، اعضای جلسه فعالیتهای جاری بین المللی حوزه های کاری خود را مطرح کردند و موضوعاتی در باره جذب دانشجویان خارجی، پروژه های مشترک بین المللی، اجلاس روسای دانشگاههای اتحادیه خزر، همایش بین المللی اقتصاد جهانی و تحریم ها، دومین مجمع دانشگاههای مجازی جهان اسلام، روز علم ایران و آلمان، همایش دیپلماسی آموزشی با تاکید بر آموزش پناهندگان و نشست مدیران منتخب بین الملل در بابل و.... مطرح شد.
در بخش دوم این جلسه، آئین نامه اجرائی بند الف ماده 64 قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مطرح شد و اعضا در خصوص مفاد آن به بحث و تبادل نظر پرداختند. با توجه به اهمیت موضوع قرار شد بررسی تجارب شعب دانشگاهی در جلسه آینده شورا مطرح شود.
لازم به ذکر است شورای ملی هماهنگی همکاریهای علمی و بین المللی یک کار گروه بین دستگاهی و ملی است که در آن مسئولین و نمایندگان ذیربط حوزه های مرتبط با تعاملات بین المللی در آموزش عالی عضویت دارند. وظیفه اصلی این شورا، سیاست گذاری، ایجاد هماهنگی ، نظارت و ارزیابی همکاریهای علمی و بین المللی در حوزه آموزش عالی است.